Personale

På Skejby Dyreklinik møder du et velfungerende team af fagfolk med dyrlæge Lene i spidsen. Vi gør vores yderste for at give dit kæledyr optimal assistance ved sygdom og uheld. Du kan få gode råd om pleje og forebyggelse, så vi sammen sikrer dit kæledyr et godt liv. Vi gennemgår løbende efteruddannelser inden for diagnostisering og behandling af sygdomme af mindre husdyr, således at vi på bedst mulig vis kan rådgive i dybden, med baggrund i den nyeste viden.

lene-web18

Lene

Indehaver / dyrlæge

Dyrlæge og indehaver af Skejby Dyreklinik

Lene blev uddannet fra den Kg. Veterinære Landbohøjskole i 1988. Derefter startede hun i en dyrlægepraksis i Vestjylland.

Fra 2000 – 2014 var Lene ejer af Vildbjerg Dyrehospital. Fra 2014 – 2017 arbejde hun for Arla, men valgte så at vende tilbage til livet som selvstændig.

Privat bor Lene med sin mand Jens og de to Bichon Hananais Liva & Candy, og ca. 4 bistander.

dorte-web18

Dorte Bejerholm

Dyrlæge

Dyrlæge

Dorte blev uddannet fra den Kgl. Veterinære Landbohøjskole i 1989. Derefter flyttede hun til London, hvor hun var bosiddense i knap 25 år og arbejdede som dyrlæge, blandt andet i egen klinik med hydroterapi.

Dorte vendte tilbage til Danmark i november 2013, hvor hun blev ansat af Inge og er i dag en del af teamet på Skejby Dyreklinik.

Dorte har stor erfaring med og interesse i rehabilitering, ligesom hun har stor interesse i tandbehandlinger, hvor hun gennem tiden har taget flere kurser.

Privat bor Dorte med kattene Dennis, Mimi, Sebastian og Trine samt rottweileren Smilla

sara-web18

Sara Skovsgaard

Aut. Veterinærsygeplejerske

Autoriseret veterinærsygeplejerske og hundemassør

Sara startede som elev på Odder Dyreklinik i 2001, hvorfra hun blev færdig som veterinærsygeplejerske i 2004. Herefter fulgte et vikariat på klinikken 1 år, hvorefter hun i 2005 blev ansat på Skejby Dyreklinik.

Sara har speciel interesse i rehabilitering og blev videreuddannet som eksamineret hundemassør i 2008. Uddannelsen giver hende mulighed for at tilbyde massage til hunde med problemer som skader, gigt, adfærdsproblemer eller genoptræning.

Derudover rådgiver Sara i pelspleje og der kan bestilles tid til klipning og soignering af hunde på klinikken.

Privat bor Sara med sin mand Rasmus og tvillingerne Mille og Ida

line-web18

Line Bøttern Nielsen

Aut. Veterinærsygeplejerske

Autoriseret veterinærsygeplejerske og faguddannet i tandbehandling

Line startede som elev på Laurbjerg Dyrehospital i 1997, hvorfra hun blev færdig som veterinærsygeplejerske i 2000. Herefter var hun 8 år på Abild Dyreklinik. I 2008 blev ansat hun på Skejby Dyreklinik.

Line har stor interesse for tænder og tandpleje og er videreuddannet fagveterinærsygeplejerske i tandbehandling fra 2011

Privat bor Line med sin mand Lars og børnene Liva og Rune

mette-web18

Mette Christiansen

Aut. Veterinærsygeplejerske

Autoriseret veterinærsygeplejerske

Mette startede som elev på Anicura Århus Dyrehospital i 2012, hvorfra hun blev færdiguddannet som veterinærsygeplejerske i 2015. Herefter startede hun på Skejby Dyreklinik.

Mette har stor interesse for anastæsi og monitorering.

Privat bor Mette med Yorkshire Terrieren Muffin

anne-web18

Anne Eriksen

Elev

Anne starter som elev sidst på året.

kia-web

Kia

Elev

Kia har været 2 år i Norge som VSP elev. Kia tager resten af uddannelsen her hos os og skal samtidig fungere som barselsvikar for Mette det næste års tid.

Kia´s fritidsinteresser er at ride og hygge om hesten og at løbe nogle ture i det fri.

Privat har Kia 2 kaniner; Lady & Einstein og er kæreste med Thomas som bor på Sjælland.

Klinikhunde

cand

Candy

Bichon Havanais

klinikhund-2

Muffin

Yorkshire Terrier

liva

Liva

Bichon Havanais

klinikhund-4

Smilla

Rottweiler